Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Фанатів Настя вразила стрункою фігурою і роковим образом на премії "Золота Жар-птиця". Для червоної доріжки артистка вибрала відверте полупрозоре вбрання.

"Яскравий вечір на премії "Золота Жар-Птиця" Так приємно, що в нашій країні цінують і відзначають музику Made in Ukraine", - пише Настя під яскравим фото.

Настя наділа прозоре чорне плаття і темний боді. Образ вона доповнила високим хвостом і босоніжками на високому каблуці. Багато шанувальників відзначили її неймовірну схожість із Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Красива дівчина, талановита, з шикарною фігурою (як на мене, краще ніж у Кім), яка себе зробила від і до. І продовжує рости і розвиватися всім на заздрість. Удачі їй, і в творчості і в особистому", "Прям Кім відпочиває", "Мені здається, що цей образ чисто Кім Кардашьян. Чисто до пісні Попа як у Кім😂", "Ти випадково не з родини Кардашьян? 😍💔", "Краса нашої країни !", - пишуть захоплені фанати.

Раніше повідомлялося, що знаменитість разом з латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустили кліп на вже полюбився українцям хіт "Peligrоso". Так, артистка не перестає викладати гарячі кадри у відвертих образах з відеороботи, а на цей раз Настя показала струнку фігуру в коротенькому блискуче плаття з глибоким декольте.

Нагадаємо, Каменських пішла від Потапа до світової знаменитості.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських вкрала образ у культової зірки.

Знай. ua писав, що Каменських в прозорому вбранні вразила схожістю з Кардашьян.