Відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, продовжує засмучувати прихильників відверто вульгарними знімками.

Цього разу артистка опублікувала на своїй сторінці у Instagram пікантний знімок, на якому продемонструвала оголені сіндиці.

Каменських сфотографувалася в розкішній ванній кімнаті. Що найдивніше - зірка стоїть на фоні унітазу з приспущеними штанами. Поведінку Насті пояснити важко, проте сама співачка спробувала розставити всі крапки над і. Справа в тому, що такою фотографією Каменських анонсувала вихід нового кліпу на пісню "Попа, як у Кім".

Однак не всі фанати оцінили відвертий знімок. Користувачі відзначили, що останнім часом Каменських публікує тільки фото своїх сідниць. Інші додали, що саме за цією частиною тіла скоро впізнаватимуть українських зірок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ну, це вже занадто; розкішна фігура, а ви всі просто заздрите; потрібно ще більше присідати — не бачу помітного результату; ти дуже сексуальна, але ці фото вульгарні; Настю, ну, скільки можна?; найкрасивіші сідниці на планеті; у Кім набагато кращі; дівчина моєї мрії". написали фанати у коментарях

Нагадаємо, що українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі. Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

"Нова серія NKBlog про мою поїздку на 19-ту Щорічну Латиноамериканську Премію Греммі вже на YouTube-каналі NKofficial. Туди мене запросили як почесного гостя з України. Для мене це велика честь представляти свою країну на головній латиноамериканській музичній події у світі! Велике спасибі за неймовірні сукні, в яких я з'явилася на червоних доріжках #LatinGrammys і #PersonOfTheYear", – написала зірка.

Раніше портал писав, що Каменських засвітилася у компанії довговолосого красеня.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських стала героїнею однієї з програм на телеканалі CBS.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських показала грайливе фото з вечірки.