Скандальна українська співачка Таїсія Повалій, яка після революції Гідності покинула країну разом із президентом-утікачем Віктором Януковичем, поділилася подробицями особистого життя.

Таїсія Повалій

Про це повідомляє Рoliteka.

Співачка відверто зізналася, що мало не померла через свою власну помилку.

Свого єдиного сина Дениса Таїсія Повалій народила від першого чоловіка Володимира Повалія в 1983 році. Уже через рік співачка дізналася, що знову вагітна, проте однорічна дитина на руках і нова робота переважили в рішенні, народжувати чи ні, і вона вирішила зробити аборт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Повалій користувалася спеціальними уколами, що викликають викидень, не знаючи, що у неї була позаматкова вагітність.

"Я впала вдома і втратила свідомість. Прокинулась вже на носилках, коли мене виносили з дому. Потім пам’ятаю, що почула голос хірурга, що необхідно терміново відправляти мене на операційний стіл. Потім лікар прийшов в палату і сказав: "Дівчинко, ти народилася в сорочці. Ще б дві години і тебе не врятували", – згадує співачка.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Крім того, Повалій додала, що її стан погіршився не через уколи, а через те, що лікар вчасно не побачила позаматкову вагітність.

“Так, я робила ці уколи і через них у мене відбувалися неприємні процеси в організмі. Тоді я пішла до лікаря, але вона не побачила позаматкову вагітність і просто відправила мене на аборт. Мене почистили, а ввечері я вже впала без свідомості. Тому уколи тут ні при чому, плід вже був великий “, – розповіла Повалій.

Нагадаємо, українська співачка Таїсія Повалія, яка ще у часи Майдану вслід за президентом-утікачем Віктором Януковичем переїхала у Росію, оскандалилась черговими подробицями особистого життя.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Таїсія Повалій невдало зробила "уколи молодості".

Також Знай.ua писав про те, що колишня соратниця президента-втікача Віктора ЯнуковичаГанна Герман дуже здивувала телеглядачів вельми одіозною зміною зовнішнього вигляду.