Коли до зірок приходить натхнення, вони готові навіть посеред ночі зірватися в студію та записати кілька фрагментів. Українська співачка Катерина Бужинська не стала винятком.

На офіційній сторінці в Facebook вона опублікувала знімок, зроблений під час однієї з репетицій. В кадрі зірка позує без макіяжу.

"Відпочиваєте??? А я в студії пишу новий літній хіт". написала під фото Бужинська

"Ви така красива без макіяжу, я просто в захваті! Так чудово, коли жінка не псує себе пластикою і просто підтримує природну красу. Катерино, ви розкішна!".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

"Дуже хочемо літню нову танцювальну пісню. Чекаємо літнього настрою і радості".

"Ви така мила і ніжна, що просто не можна відірватися. Красуня! А пісню дуже і дуже чекаємо" – коментують захоплені шанувальники.

Нагадаємо, що відома українська співачка Катерина Бужинська з'явилася на червоній доріжці національної музичної премії “Золота Жар-птиця 2019” в яскравому вбранні власного дизайну. Зірка засвітила красою і отримала схвальні коментарі в свою адресу. Як розповіла “Знай.ua” народна артистка України, вона сама придумує собі образи на світські виходи.

“Я сама дизайнер. Є людина, яка втілює мої ідеї в життя. Я в дитинстві дивилася інтерв'ю Валерія Леонтьєва. Він говорив, що сам шиє свої костюми, причому не тільки собі, а й своєму балету. У мене завжди це викликало захоплення! Людина настільки талановита, що може не лише чудово виступати, але і займається своїм сценічним образом”, - поділилася співачка.

Раніше портал писав, що народна артистка України Катерина Бужинська засліпила своїм розкішним вбранням всіх присутніх на премії "YUNA".

Популярна українська співачка Катя Бужинська вбралася в ефектне вбрання, щоб виступити на загальнонаціональній премії. Рожеве плаття міні з блискучим декором оцінили не тільки присутні на світському заході, але і шанувальники артистки. Вони відзначили, що Бужинська виглядала яскраво і жіночно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катерина Бужинська розповіла чому не роздягається перед камерою.

Також "Знай.uа" писав, що Катя Бужинська змінила образ для європейського глянцю.