Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряною дружиною. Так, і в цей раз Вова вирішив показати неймовірно ніжне фото з Надею з прогулянки в столиці Нідерландів Амстердамі. Мабуть, саме туди парочка відправилася святкувати День народження Наді.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Дантеса, він позує разом з Надею. Закохані відображені у зворушливий момент обіймів – Надя завела руки за спину чоловікові, а він взяв у руки її обличчя. Треба сказати, що фотографія вийшла неймовірна ніжною і теплою. Раніше Вова розповідав про фотографа, який знімав їх весілля, дівчина живе в Амстердамі і саме туди вирушили закохані, а тепер, як видно, вийшли на фотопрогулянку.

Дантес вийшов погуляти в білій футболці, а Надя одягнена в сірі джинси і зелену майку, поверх якої накинула сірий піджак оверсайз. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і цікавий вираз. У підписі до фотографії Вова Дантес написав неймовірно зворушливе привітання свій дружині.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Знайти любов дуже легко! Любити роками дуже складно, кажуть деякі. Але в моєму випадку це виявилося легше простого. Для @nadyadorofeeva, швидше за все, це важче, тому що я далеко не подарунок. Ця маленька дівчинка робить мене щасливим кожну хвилину. Спасибі тобі за найкращу версію мене! Дякую тобі за любов! З Днем народження, моя надія, з днем народження Надя", - написав Вова. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і задавати безліч питань про подорож. Інші ж зворушилися і почали вітати Надю з Днем народження.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.