Кайлі Дженнер є успішною дівчиною, яка займається бізнесом і лідирує в рейтингу Forbes.

В клані Кардашян вона зуміла обійти за кількістю заробленого навіть Кім. При всьому цьому, дівчині трохи більше 20 років.

Кілька років тому дівчина запустила свою лінійку косметики Kylie Cosmetics. Але, незважаючи на любов до макіяжу, Дженнер іноді відпочиває від нього.

Кайлі засвітила в Instagram знімок, на якому вона без косметики на обличчі.

За добу фото набрало 5.8 млн лайків в Instagram. Фанатам сподобався її зовнішній вигляд, а деякі навіть відзначили, що без косметики їй набагато краще.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім цього, бізнесвумен також показала фото в купальнику. Підпис свідчить, що у неї тривають канікули.

Варто нагадати, що Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю в телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Ще ми писали, що 24-річна киянка Олена Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Для фотосесії Олена Омович одягла, а потім стягла з себе коротенькі джинсові шортики

Нагадаємо, Українська Кардашьян влаштувала інтим з чоловіком прямо на пляжі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кайлі Дженнер приміряла сміттєвий пакет на голе тіло

Також Знай.ua" писав про те, що Кортні Кардашьян протерла стіл голим тілом