27-річна модель і актриса Емілі Ратаковськи часто радує шанувальників красивими знімками. Для недавньої фотосесії вона зважилася не тільки на яскраві зміни іміджу, а й на часткове оголення пікантних частин тіла. Те, що відбувається за кадром ранкових селфі знаменитості опублікував один з перукарів зірки в мережі Instagram.

Нові знімки Емілі Ратаковськи встигли вразити відданих шанувальників моделі. На фотографіях знаменитість постала мало того, що без верху від кокетливого білого платтячка, так ще і з рожевими волоссям!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Асистентом дівчини виступив молодий чоловік, який вміло орудував звичайним приладом садівника – пилососом для листя або вітродувом. За допомогою спрямованого потоку повітря волосся Ратаковськи красиво обрамляли обличчя і створювали потрібний ефект.

Емілі Ратаковськи

Результатом селфи в перервах між зйомками поділилася і сама Емілі на своїй сторінці в соціальній мережі.

Емілі Ратаковськи

Можна стверджувати, що Емілі знає толк в ефектних фотографіях, адже її Instagram-аккаунт регулярно поповнюється цікавими знімками, що викликають бурю емоцій у фоловерів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковські показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилася в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.