Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася звичним морквяно-помаранчевим педикюром, в черговий раз прорекламувавши салон краси. Так, артистка знову змусила людей знімати свої покалічені від пуант ноги крупним планом, демонструючи мозолі і здерту шкіру. Анастасія також зізналася, що наводить марафет виключно раз на півтора місяця, а це вважається досить великим терміном.

"Рани на моїх стопах ще не зовсім зажили.. Але я приїхала порадувати ніжки і ручки в улюблений салон 🌺 Зустріла в цьому гостинному місці дуже хороших людей.😊 Катя тут колись працювала. А тепер, не змінюючи цього чарівного місця, є клієнткою.🌺 А Динара... (її фото в сторіз)... Виявляється 13 років тому вона допомогла мені на кордоні вирішити проблему з візою.🙏🏻 Для мене візит у цей салон завжди-свято!😊 Це місце об'єднує хороших людей.🌺 Заріна (в чорному) мій майстер манікюру. Її робота тримається 1,5 місяці!🙏🏻 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже вже не раз наражалася на критику через подібні фото і відео. Варто відзначити, що шанувальники давно просили артистку не викладати покалічені стопи, однак їй виявилося абсолютно все одно на думку оточуючих людей.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.