Російська співачка Марина Хлєбнікова вперше після самогубства колишнього чоловіка знайшла в собі сили прийти на ювілейний концерт пародиста Олександра Пєскова. Відповідне фото з'явилося в соціальній мережі.

Відомо, що артистці було важко прийти в себе після смерті колишнього чоловіка Антона Логінова. Саме вона знайшла його тіло восени 2018 року в квартирі в Північному Бутово. На його комп'ютері залишена передсмертна записка.

53-річна артистка знайшла в собі сили виступити на ювілейному концерті пародиста Олександра Пєскова. Хлєбнікова сфотографувалася з ним з гримерці, а фото опублікувала у власному Instagram.

"В гримерці під час антракту на його ювілейному концерті поспілкуватися", - написала Хлєбнікова.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фанати занепокоїлися зовнішнім виглядом Марини. Багато відзначили, що після смерті колишнього чоловіка вона дуже постаріла.

"Марина дуже погано виглядає, не виходить у неї молодиться", "Складно дізнатися колись улюблену артистку, адже була така красуня", "Майже невпізнанна, зірка просто згасла, а артист постарів, так старійте ж гідно", - писали коментатори.

Повідомляється, що після смерті Антона Логінова артистка впала в депресію і дуже важко переживала втрату близької людини.

В молодості Логінов допомагав Хлебниковой розвивати кар'єру, але в 1999 році пара розійшлася. Співачка вийшла заміж за бізнесмена Михайла Майданичаи народила дочку. Незабаром Хлєбнікова розлучилася з чоловіком і стала жити в цивільному шлюбі з Антоном Логіновим.

Нагадаємо, Марина Хлєбнікова екстрено госпіталізована.

Як повідомляв Знай. ua, чоловік легенди російської естради покінчив з собою.

Знай. ua писав, що у Росії спалили могилу співака Євгена Осика.