Варто нагадати про те, що відома російська співачка Юлія Началова померла 16 березня від зараження крові. Відомо, що у 38-річної артистки виявився цілий букет захворювань, в тому числі мігруюча подагра і діабет. І до всього в добавок її організм був ослаблений перенесеною анорексією.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Юлія Началова
Юлія Началова

Близькі співачки заявляють, що під тиском першого чоловіка Дмитра Ланського вона катувала себе дієтами, щоб відповідати його уявленням про ідеальну жінку. Вибухнув скандал. Незважаючи на те, що пара оформила розлучення багато років тому, шанувальники Началової зацькували Ланського.

Дмитро спростував цю інформацію. Він заявив, що не змушував Юлію худнути. За його словами, артистка була такою людиною, яку взагалі не змусиш нічого робити проти волі. Однак галас не вщух.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Юлія Началова
Юлія Началова

Ланський виступив з новою заявою. На своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram він виклав відвертий пост, подякувавши друзям і недругам за випробування, що пройшов після смерті Началової.

"Друзі, знайомі і просто добрі люди, спасибі вам велике за підтримку! Саме в такі моменти розумієш, як важливі прості слова і людське тепло. Низький уклін", – написав Дмитро. "Я також вдячний всім, хто кидав списа проклять мені в спину і сходив жовчю", – додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з того моменту, як померла Юлія Началова, минуло менше місяця. Але незабаром скорбота за співачкою зміниться звичайними справами. Юлію Началову вважали знатною модницею. Вона прекрасно була обізнана, що артист повинен дивувати, тому витрачала великі суми на вбрання. Її квартира була обставлена кількома шафами, в яких виявили купу суконь, капелюшків, туфель і сумочок. Православний канон забороняє робити з особистих речей покійного об'єкт поклоніння – душам потрібні молитви і поминання.

Нагадаємо, відомий комік помер просто на сцені, вимовив пророчі слова.

Як повідомляв Знай.иа Началава була "Купідоном": як співачка змінила життя зірки 90-х.

Також Знай.uа писав, Наташу Корольову з мамою жорстко висміяли: "Після пластики дивитися шкода".