Популярна британська акторка Мейсі Вільямс, зірка серіалу "Гра престолів", яка зіграла Ар'ю Старк, вперше за весь час існування серіалу показала себе у всій красі. Знаменитість взяла участь в еротичній сцені.

Так, в мережі з'явились знімки, на яких молода акторка позує з оголеними грудьми, що викликало бурхливе обговорення серед шанувальників.

Мейсі Вільямс

Однак, як виявляється, це не єдина її подібна фотосесія. В мережі знайшлися й інші фотографії еротичного змісту, де Вільямс демонструє оголене струнке тіло та відкриває більше, ніж можна собі уявити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що ці знімки були злиті хакерами в мережу ще три роки тому. На них Мейсі всього 19 років.

Варто додати, що серіал "Гра престолів" став першою стрічкою, де зіграла Мейсі. Дівчина почала зніматися у фільм, коли їй було всього 13 років. Також за кілька років акторської діяльності Вільямс встигла прославитися й у інших фільмах, до її фільмографії додалися "Скальпер олімпійських квитків", "На даху", "Тепловий удар" та ще багато інших.

Нагадаємо, знаменита акторка Емілія Кларк опублікувала на своїй сторінці обкладинку іспанської редакції журналу Vogue. Емілія стала героїнею нового випуску і прикрасила обкладинку глянцю в неймовірному образі. Для модної фотосесії матір драконів одягла об'ємну насичено-жовту сукню з величезним бантом на спині, що робить її схожою на метелика. Її коротке волосся зачесане назад у суворій зачісці, на обличчі легкий природний макіяж, а у вухах небанальні прикраси.

Як повідомляв портал Знай.ua, автор "Пісні Льоду і Полум'я" Джордж Мартін поділився в інтерв'ю, що фінал "Ігри престолів" викличе багато суперечок. Крім того, в інтерв'ю зарубіжним ЗМІ він розкрив цікаву деталь.

Також Знай.ua писав про те, що українські політики зіграли головні ролі в "Грі престолів".