Українська співачка і ведуча Ольга Цибульская стала на доріжку шоу-бізнесу вже давно. Але не всі знають, як починався тернистий шлях знаменитості. Цим виконавиця поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона опублікувала фото 20-річної давності.

"1999. Один з моїх перших вокальних конкурсів. Я на сцені міської школи, співаю для чотирьох членів журі, якийсь Радивилівський Х-фактор. У залі нас п'ятеро, а я уявляю, що даю сольний концерт у Палаці Спорту з повним. Інтернету тоді у нас не було. Тому, щоб вивчити пісню на виступ ми з однокласником-клавішником читали програму телепередач в газеті, шукали концерт і підбирали акорди просто з екрану. Якщо не встигали - чекали тиждень до наступного ефіру. Як думаєте, яку пісню на цьому фото я співаю? Ваші варіанти? Підказка: ця пісня з української хитпарада 90х - ТериторіяА" - написала Ольга.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Українці в коментарях діляться своєю думкою на таке одкровення виконавиці:
"Як завжди прекрасна, навіть тоді", "Дитина золота ... з щічками. Відразу видно що біля мами була. Чудово їла.", "Ех, як час летить, але це тільки заводить і бадьорить", "Я б і не впізнала", "А виграли тоді?", "Молода цибулька"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, повідомлялось про зіркового холостяка і танцюриста Іраклі Макацарія . Чоловік підкорив всіх дівчат навколо одним своїм виглядом. Як правильно подати себе. Поради від танцюриста.

Також "Знай.ua" писав про любов яка зів'яла. Яна Соломко розлучається з "Холостяком". Дівчина намагається виправити всі помилки.

Раніше портал "Знай.ua" оповіщав про екс-учасницю любовного шоу "Холостяк" яка зв'язалася з забороненими речовинами. Наслідки шоу.