Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий уривок з тренування, показавши досить складну вправу для пресу. Так, артистка зізналася, що важкі гирі або ж гантелі можна замінити чим завгодно, навіть домашнім улюбленцем.

"Аннука! Хто чекав знак? Це він😅❗️
3 підходи по 20 разів, можна без обтяження або з гирею, гантеллю, котом, ....ваші фантазії далі❤️ Видих весь час на одну зі сторін при повороті 🙌🏻 мінімальна разминочка спочатку обов'язкова✅", - поділилася порадою Луценко. Фолловери ж взялися коментувати: "Дякую за мотивацію, Аніта🤗", "Кота може заколисати 😁", "З котом самий раз👍😸", "👍🏻О!!!мені потрібен знак!!!Дякую!!!", "Аніта ви дуже крута позитивна а головне що даєте стимул щось робити. Спасибі вам велике)))", "Я теж використовую цю вправу на прес, дуже ефективно".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньку тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.