Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже ніжним фото з дружиною. Так, знаменитості позували в одному з кафе Парижа, попиваючи каву і апельсиновий сік. Артист також розкрив невеликий секрет коханої, зізнавшись, що вона худне до літа, а от сам Володимир ум'яв круасан з шоколадом і йому зовсім не соромно за це.

"Ранок почався!)) всім шикарної середи!))) через кілька хвилин після фото я ум'яв круасан з шоколадом і мені не соромно!!!)))
@nadyadorofeeva з'їла гранолу, худне до літа, напевно))", - поділився емоціями Дантес. Фолловери взялися коментувати: "найкращі 💕💕💕", "найкрасивіші", "Неймовірної краси і гармонії пара!", "Вона і так худенька😘😘😘😘😘 красиві❤️❤️❤️", "Солодка парочка", "НАЙУЛЮБЛЕНІШІ ЗАЙЧИКИ!😻💗", "Надюша і так сама худа 😻 Куди ще худнути?".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.