Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, записавши чергову пісню у свого кращого друга Міши. Так, артистка зізналася, що композицію для неї написав Олексій Малахов, який раніше працював з такими зірками, як Філіп Кіркоров, Алла Пугачова і Микола Басков.

"Вчора після тривалої зйомки ми записали пісню з Олексієм @alekseymalakhov в студії у Міші @borisovskii 👍🏼 Наскільки це важливо, коли над піснею допомагає працювати автор.🙏🏻 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, боячись нарватися на критику. Варто відзначити, що раніше Анастасія вже намагалася перекваліфікуватися в співачку, заспівавши дуетом з Микитою Джигурдою, а також переспівавши хіт Алли Пугачової "Мне нравится". Не варто також забувати і про завзяту пісеньку "Хто кого перекукує, переквакає", яку знаменитість виконувала на дитячих концертах.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.