Українська співачка Ольга Цибульська опублікувала архівне шкільне фото. Про це пише Clutch.

Телеведуча вирішила показати у своєму профілі в Instagram фото 20-річної давнини, на якому вона виступає на шкільному вокальному конкурсі. 13-річна Оля в облягаючій білій сукні співає у рідному Радивилові Рівненської області.

"1999. Один з моїх перших вокальних конкурсів. Я на сцені міської школи, співаю для чотирьох членів журі, якийсь Радивилівський #ХФактор. У залі нас п'ятеро, а я уявляю, що даю сольний концерт у Палаці Спорту з повним #soldout. Інтернету тоді у нас не було. Тому, щоб вивчити пісню на виступ, ми з однокласником-клавішником читали програму телепередач у газеті, шукали концерт і підбирали акорди просто з екрану. Якщо не встигали — чекали тиждень до наступного ефіру. Як думаєте, яку пісню на цьому фото я співаю? Ваші варіанти? Підказка: ця пісня з українського хіт-параду 90х – #ТериторияА. P. S.: Завтра заспіваю її в сторіс, не пропустіть", – написала у пості Цибульська.

Шанувальники не пройшли повз і засипали Цибульську компліментами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як завжди прекрасна, навіть тоді", "Така маленька, худенька. Чарівна. Мі-мі-мишная. Кльова", "Ех, як час летить, але це тільки заводить і бадьорить. Змінилася, виросла" – пишуть фани.

Нагадаємо, співачка Оля Цибульська відверто висловилася про шоумена Сергія Притулу, зокрема - про те, як він поводився на Національному відборі на Євробачення - 2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська телеведуча і співачка Ольга Цибульська показала свого загадкового чоловіка. Телеведуча опублікувала в Instagram фото, на якому веселиться зі своїм чоловіком, ім'я якого досі залишається загадкою.

Також Знай.uа писав, українська співачка і телеведуча Оля Цибульська вперше знялася у фотосесії з сином. На YouTube-каналі Олі Цибульської з'явилося відео бекстейджа зйомки для модного глянцю. На кадрах мама з сином веселяться, позують і просто добре проводять час.