Днями відома російська актриса Христина Асмус відвідала вечірку, яка проходила в рамках 41-го Московського міжнародного кінофестивалю. На заході зірка «Інтернів» була в романтичній білій сукні та яскравих туфлях-човниках.

Відразу після вечірки Асмус поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram радісною новиною. Так, на заході актриса познайомилася з відомим південнокорейським режисером Кім Кі Дука, володарем «Золотого лева» Венеціанського кінофестивалю за трилер «П'єта».

Судячи з посту, Христина підкорила його серце. За словами Асмус, перекладач режисера зізнався, що дівчина йому сподобалася.

«Після того як ми сфотографувалися на мій телефон, Кім Кі Дук попросив дозволу сфотографуватися на його телефон. Перекладач сказала, що він так робить, коли йому дуже подобається людина. Спасибі за недовге, але таке важливе для мене спілкування», — підписала спільний знімок з Кім Кі-Дуком 31-річна артистка.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що фанати щиро пораділи за улюблену актрису, адже їй вдалося познайомитися з настільки відомим режисером.

Нагадаємо, що відомий російський комік, якого нещодавно звинувачували в постійних зрадах Христині Асмус, тепер помінявся з нею місцями. Гарік Харламов прокоментував чутки про можливі зради його дружини. Останнім часом Асмус подорожує сама, викладає пікантні фото в соцмережах. Все це і породжує чутки про те, що у пари не в порядку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус розкрила неприємний секрет її чоловіка, коміка Гаріка Харламова. Артиска поскаржилася, що Хармалов дуже неорганізований і ніколи нічого не планує. Через це Асмус постійно відчуває стрес.

Також портал Знай.uа писав, що роками Христина Асмус публікувала в соцмережах знімки, де на її обличчі присутні сліди страшних побоїв. Шанувальники часто їдко жартували, мовляв це постарався Гарік Харламов.