У Києві в Національній опері України відбулася церемонія нагородження талановитих дітей-сиріт, які стали переможцями XIII Міжнародного конкурсу-фестивалю "Щасливі Долоні". На заході були присутні відомі артисти, які вручали нагороди та призи. Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла “Знай.ua”, що стояла біля витоків цього конкурсу. Вона та Олена Піддубна разом народжували фестиваль “Щасливі долоні” ще в Артеку.

Ольга щиро вдячна Олені за всі добрі справи, за натхнення й щастя, яке кожен рік дарують талановитим дітям.

“В мене така чудова номінація - Музика - вона завжди бринить в моєму серці і душі, адже я закінчила музичну школу, - поділилася Сумська. - І я чомусь пригадала, коли я вступала до музичної школи, мені було 6 років, і мамочка мене тоді надихнула і сказала такі важливі в моєму житті слова: “Доця, ти будеш найкращою!” Тому ми сьогодні маємо сказати дітям, які обділені батьківським теплом, ці важливі слова: “Ви будете найкращі!”

Ольга Сумська

Додамо, що Олександр Пономарьов, Влад Ситник, Оля Цибульська, Олександр Лещенко та інші зірки також взяли участь в церемонії нагородження переможців.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Щорічно в програмі фестивалю беруть участь понад 600 дітей-сиріт з досягненнями в категоріях "Освіта", "Спорт" і "Культура", яких на конкурсній основі відбирає Міністерство соціальної політики України.

Олександр Лещенко та Міні Міс Софія Гаркушина

Для найталановитіших дітей, які стали фіналістами конкурсу, організовують 21-денну програму з майстер-класами, де діячі культури, науки, кіно і спорту допомагають дітям реалізувати свої таланти.

Влад Ситник з дітьми

На заході Олександр Пономарьов презентував нову пісню "Як же без тебе жити", а співачка і телеведуча Оля Цибульська разом з шоу-балетом представила пісню "Дівчинка".

Влад Ситник виконав зворушливу композицію "Соколята" в ансамблі з артистами творчого об'єднання "Paradiz". Ведучими заходу стали Юлія Крауз і Володимир Такудіс.

Переможці конкурсу-фестивалю Щасливі долоні

За свою працьовитість і талант діти отримали подарунки: тур в Прагу на екскурсію і виступ скрипаля DAVID GARRETT, сертифікат на навчання у вокальній школі Олександра Пономарьова, поїздку до Великобританії на навчання англійській мові, на відпочинок до Болгарії, екскурсію до Львова і на оздоровлення в табір "Занки" в Угорщину. Крім того, завдяки зібраним коштам фонду "Щасливі Долоні", дітям подарували плазмові телевізори, смартфони, гіроскутери, планшети, гіроборди, кольорові принтери, а також велосипеди, спортивне обладнання та інші цінні призи.

Олена Піддубна та меценати конкурсу Щасливі долоні

Своїми емоціями поділилася зі сцени організатор фестивалю Олена Піддубна: "Я щаслива, що навколо мене настільки багато людей з відкритим величезним серцем, які готові допомагати реалізовувати дитячі мрії. Завдяки їм сьогодні 30 обдарованих дітей-сиріт з усієї України отримали заслужені подарунки і нагороди. Я впевнена, що наша увага і підтримка здатна розкрити потенціал дітей з нелегкою долею. Діти - це наше майбутнє і дуже важливо, щоб кожне дитяче серце було наповнене любов'ю!"

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська показала себе без фільтрів та макіяжу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Національному палаці мистецтв "Україна" відбулася церемонія нагородження музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Також "Знай.ua" писав про те, що діти-переселенці створили на Майдані "Омріяну Україну".