Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, взявши участь у шоу не менш скандальної Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!". Так, артистки спочатку посиділи в неформальній обстановці, а після вирушили в кафе Ольги, яке знаходиться в центрі Москви. В результаті, Ксенія довела виконавицю до сліз, адже обстановка виявилася досить напруженою.

"Ксюша ... Ксюша, час йде, а ти не міняєшся 🤪🤪 @xenia_sobchak ти умовляла мене довго на інтерв'ю 😂🤦🏼‍♀ ...чекала я чекала обіцяної нашої «жіночої розмови», а вийшло, ....дивіться самі, що вийшло за посиланнями в моїх сторіс 😂Відразу приходить в голову фраза «до нас приїхав ревізор» 👀 ... ну то й ладно. Подруга днів моїх суворих,
голубка старезна моя... Ксю, все що б ти не робила, я все одно люблю тебе! ❤️15 років ми вже з тобою знайомі, і багато чого пережили... 🤫🙈 ☺ Цю розмову я запам'ятаю назавжди! Я розповіла про найпотаємніше, про те, в чому навіть боялася зізнатися сама собі! Що з цього вийшло, дивіться у новому випуску «Обережно Собчак!» на її каналі. 🔥🔥🔥Ми провели разом більше 12 годин 🕛 в програму, правда, увійшло лише 1,5 години, і Ксенія Анатоліївна багато вирізала своїх одкровень 😂😂 Але знай Ксюх, коли я в тебе буду брати інтерв'ю, пригадаю... 🤗😊 І я, як і раніше наполягаю, щоб ти сходила на мій концерт та виставу 👻 ", - поділилася емоціями Бузова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "яка трепетна бесіда вийшла 😅", "Ольга , не треба було погоджуватися на шоу з цією змією .", "Вирішили пропіарити один одного 😂", "Собчак зло!!!!", "Дві дурепи 🔥".