Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість вирушила в сонячну Барселону разом із зірковими подружками Лесею Нікітюк і Мішель Андраде. Так, артистки відвідали показ відомого бренду, примірявши розкішні вечірні вбрання, деякі з яких були досить відвертими. Так, наприклад, Даша вийшла в світ у довгому комбінезоні з прозорим верхом і павиним пір'ям, А Леся, навпаки, оголила низ в блискучих штанях.

"@millanovaнезабутній гарний показ... спасибі велике за ваш талант і чудову команду ❤️
Обожнюю ці три дні )", - поділилася радістю Астаф'єва. Фолловери ж взялися коментувати: "Леся все псує. А інші дві дівчини прекрасні", "Красуні,так тримати!!!", "Красуні 😘 Леся може в баскетбол 🏀 грати🤟🔥🌶", "Дівчата , ви Дуже красиві !👍🏻", "Всі дівчата красиві. Але, поряд з Вами, Даша, їх краса, на жаль, якось потьмяніла . Божественно красива".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.