28-річна актриса Бонні Райт, що прославилася роллю Джіні Візлі у фільмах про чарівників, зайнялася серйозними екологічними проблемами.

У 2015 році зірка "Гаррі Поттера" оголосила, що завершує акторську кар'єру і хоче стати режисером. Але крім цього її хвилюють питання екології, особливо переробка пластика. Нещодавно Бонні розробила дизайн двох купальників — і найдивовижніше, що вони зроблені з пластикових пляшок.

28-річна актриса тепер в основному знаходиться по той бік камери, проте на цей раз вона виступила в ролі моделі. Бонні позує на березі моря в слитному червоному купальнику і роздільному синьому бікіні в горошок. На створення кожного з них треба було одинадцять пластикових пляшок.

Бонні вважає себе захисницею природи і робить все, щоб пом'якшити наслідки надмірного використання одноразового пластику в світі. Найбільше від цього страждають океани - про це у тому числі нагадують її фото на березі, а також вибір принта для купальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще
"Створюючи цей візерунок, я надихалася раковинами морських їжаків. Ці тварини володіють такою ж суворою красою, як океан", - написала актриса.
Нагадаємо, позов проти голлівудського актора Джонні Деппа, який зіграв Грін-де-Вальда, може нашкодити фільмам поттеріани. Відповідні побоювання висловили у Warner Bros.

Зовсім недавно колишня кохана Деппа актриса Ембер Херд розповіла про те, що він в їх сімейному житті дозволяв піднімати руку на неї. Вона стверджує, що актор не тільки влаштовував погроми в квартирі. Але і бив її, душив і тягав за волосся.

Відомо, що зараз Голлівуд не прощає домашнього насильства і домагань. Тепер у Деппа можуть бути великі проблеми, як і в франшизи "Гаррі Поттер".

Нагадаємо, Джонні Деппа засікли з дуже молодою подружкою.

Як повідомляв Знай. ua, колишня Деппа повідала моторошні подробиці про подружнє життя з актором.

Знай. ua писав, що Джонні Депп звинуватив Ембер Херд в брудних справах.