Відома українська співачка, переможниця Нацвідбору на Євробачення 2019 MARUV отримала відповідь від Міжнародних українських авіаліній україни (МАУ) після публікації відео про те, що її у черговий раз обікрали у київському аеропорту "Бориспіль". За словами артистки, співробітники компанії вкрали з її валізи дорогі окуляри і прикраси.

У авіакомпанії пообіцяли компенсувати співачці втрачені речі. За її словами, з валізи зникли окуляри за 500 євро і сережки, прикрашені камінням Сваровськи.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"MARUV, доброго дня. Дуже шкода, що Вам довелося зіткнутися з подібною ситуацією. Завантаженням багажу займаються співробітники аеропорту і авіакомпанія не має до нього доступу, і несе матеріальну відповідальність згідно конвенції ІАТА. У разі, якщо виявляється відкриття валіз, ми просимо звертатися у відділ розшуку Lost and Found аеропорту прибуття для складання акту про неналежне перевезення. Про всі дії, необхідні для отримання компенсації ми повідомили Вам у соціальній мережі Instagram", - написав представник МАУ на сторінці співачки у Facebook.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, MARUV попросили дочекатися офіційної відповіді з рішенням.

Як відомо, це не перший скандальний інцидент співачки, пов'язаний з авіаперельотами. Раніше повідомлялося, що в під час перельоту Тель-Авів – Київ з валізи MARUV зникла біжутерія. У той раз артистка теж звинуватила авіакомпанію, послугами якої скористалась - МАУ.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших. І увійде в історію, організатори конкурсу мають божевільні плани, і якщо їх реалізують, це буде фурор на увесь світ.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо вже офіційно, що українська артистка Вєрка Сердючка таки виступить на конкурсі "Євробачення-2019".

Також Знай.uа писав, вокалістка популярної української групи Freedom Jazz стала мамою. Радісною новиною солістки колективу поділилися в Facebook.