В української співачки Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, зовсім скоро кардинально зміниться життя. Її колишній Мурат Налчаджіоглу стане не останнім чоловіком в житті артистки. Таролог і ясновидиця Галина Янко розповіла, коли вона знову одягне весільну сукню.

Екстрасенс пояснила, що нові відносини і шлюб у Лорак з'являться в найближчому майбутньому. Причому з цим обранцем у неї також будуть діти. Поки що вони навіть не знайомі.

Лорак з колишнім чоловіком

Рішення бути разом прийде до обох досить швидко і стане несподіванкою для багатьох. Крім того, таролог переконана, що вони навіть повінчаються.

Лорак варто очікувати кардинальних змін у своєму житті протягом двох років. На даний момент їй не варто форсувати події, потрібно дати собі час та спокій і постаратися привести свої думки і всі почуття в порядок.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ясновидиця вважає, що хоча зараз Кароліна не готова до нових стосунків, але найближчим часом все стане на свої місця, вона забуде все, що було і зможе спокійно спілкуватися з колишнім чоловіком.

Ясновидиця Галина Янко

Галина Янко стверджує, що майбутнє співачки буде грошовим і щасливим. Хоча навколо неї і будуть недоброзичливці, які захочуть зіпсувати їй життя, але вона не стане звертати на них жодної уваги.

Раніше повідомлялося, що Відома співачка Ані Лорак, яка активно їздить з гастролями по Росії, рано почала відносини зі зрілим коханим. З'ясувалося, що Юрій Фалеса був не тільки її першим продюсером, але і першою любов'ю Ані Лорак.

Фалеса розкрив деталі своїх стосунків зі співачкою ще на старті її творчого шляху. Відомо, що Ані Лорак була у відносинах з власним продюсером протягом 10 років.

Нагадаємо, Лорак розсмішила безглуздим чином.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак пофліртувала з фанатами, спокусився Кіркоров.

Знай. ua писав, що Лорак показала улюблені пози в машині.