Культова група Rammstein готова до тріумфального повернення. Вони вже анонсували новий альбом і представили широкій публіці кілька пісень. У тому числі тизер до альбому, в якому показали український Херсон.

У п'ятницю, 26 квітня Rammstein знову порадували своїх фанатів по всьому світу і опублікували кліп на пісню Radio. Він вийшов дуже атмосферним, похмурим і виконаний у чорно-білій стилістики.

Всього за кілька годин ролик на YouTube подивилися майже 200 тисяч чоловік.

Раніше група опублікувала трейлер кліпу Radio. У чорно-білому 26-секундному ролику показано кількох людей, які налаштовують якусь радіотехніку. Закінчується відео логотипом групи і датою виходу кліпу - 26 квітня. Вихід нового альбому Rammstein запланований на 17 травня 2019 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Це буде перший повноформатний студійний реліз групи за майже десять років, так як останній альбом - Liebe ist für alle da - вийшов 16 жовтня 2009 року.

Крім того, німецька рок-група Rammstein заявила про те, що скоро випустить новий альбом. Його тизер опублікували на офіційному каналі на відеохостингу YouTube.

У тизері показана дорожня розв'язка, знята з дрона. Українці помітили неймовірну схожість урбаністичного пейзажу з Каховської площею Херсона. У народі його іменують "Три багнети", однак на відео Rammstein монумент закрили зображенням сірники, яка є символом нового альбому.

Нагадаємо, Ліндеманн зробив те, на що не наважувався 10 років.

Як повідомляв Знай. ua, Rammstein показала світу трейлер нового кліпу.

Знай. ua писав, що Rammstein прославили Україну на весь світ.