Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість презентувала ліричну україномовну пісню і кліп "Обіцяю", яку присвятила коханому чоловіку. У шанувальників не залишилося сумнівів, що хіт артистка подарувала реперу і продюсеру Потапу вже після того, як парочка знову вирушила на спільний відпочинок у романтичний Париж. Так, Настя виставила дуже ніжний кадр з відеороботи, позуючи в нюдовим макіяжем і легкими хвилями на волоссі.

"#обіцяю", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери ж прийнялись коментувати: "На Сєдокову схожа тут😊😉👍", "Я думала це Седокова😀", "Вже є пісня проходки до вівтаря? Ну не томіть вже❤️", "Настя ,невже це ви ? Ви і одягнена ? Браво !", "Седокова ніби", "Я так розумію, що обіцянки у весільній сукні і поїздка у Францію це доказ весілля з Потапом)))))", "Яке гарне фото, без вульгарності 👌 королівська краса🌹", "На Седакову схожа👏".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.