Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою фотографією своїх дочок Маші і Аліси на відпочинку. Так, дівчата позували в купальниках на тлі заходу сонця, а артистка зізналася, що у неї справжнє подвійне свято, відзначаючи День доньки 25 квітня.

"А у мене сьогодні подвійне свято, адже у мене дві дочки! #деньдочери #ювелирка#сделанынаславу )))", - пожартувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Ну красааааа😍😍😍Щастя,мамусю👏👏👏😘", "✌👍так дівчата супер, Маша, це мама, Аліса, це тато. Щастя Вам 🌹🌹🌹", "Старша донечка мама копія", "Приголомшливій жінці і її златовласкам величезного щастя))❤️", "Красуні-донечки👭", "Ой, як старша схожа 👏", "Оля! Вам потрібно мати більше діток! Краса то яка виходить!!!!!!❤️👍".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.