Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з сином Михайлом, правда малюк поки відпочивав у візочку. Так, артистка приміряла яскраво-червоні штани, заправивши у них футболку з принтом і зізналася, що тепер вони живуть в трейлері, щоправда тимчасово, поки переїжджають від студії до студії.

"#работа
Так і живемо з моїми Ведмедем 🐻
В гримвагені пересуваємося по місту від студії до студії , зате весело. Таке відчуття , що всією сім'єю ми вирушили в подорож 🧳 в трейлері 🙈
#регинатодоренко ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Візочок надто похмурий, як гробовозик, навіщо таким кольором робити, а людям - купувати, розумію, чорний, темний, практичний, як для мами ......але для дитини? Лежи і дивись на все чорне......морок((((", "Регіна коли питала яку краще купити машину, все таки фуру купила?😂", "Оце так...як треба любити гроші", "Регін, дитина у візку живе? а коли і де їй повзати, стояти і починати долучатися до дорослого життя?", "Скоро почне повзати, візка і ручок буде мало😉".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.