Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася невеликим відео з концерту в Таллінні, зізнавшись, що зібрала цілий зал. Так, артистка вийшла на сцену в розкішному блискучому довгому платті, однак фолловери помітили, що публіка була зовсім спокійною і на подив мовчазною.

"Таллінн, спасибі!❤️це було феєрично!!🙏", - поділилася радістю Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Жахливо нудні глядачі!! Навіть не було овацій коли ви вийшли на сцену. І потім теж сиділи як вкопані. ", "Як же напевно складно сидіти на своїх місцях, і як же хочеться танцювати людям 😍🙈", "Глядачі мені здалися дивними..... я б кричала і стрибала, якщо б вийшов гарний зухвалий артист!", "Мені важко вдома сидіти під Ваші пісні, як на концерті вони спокійно сидять?", "На Ваших концертах сидячі місця взагалі не доречні! Адже неможливо утримати себе від танців, почувши вже перші ноти! Я б точно не всиділа💃.".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.