Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася життєрадісним кадром на тлі Эфелевой вежі, відправившись в Париж відразу після дня народження, яке провела з кращими друзями і чоловіком Володимиром Дантесом в Амстердамі. Так, артистка позувала в широкому тренчі, штанях тілесного кольору і чорній футболці, виконавши веселу прогулянку на самокатах.

"Париж, я люблю тебе! Відкриваю тебе по-новому 💚", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Тут неможливо описати словами, наскільки ви гарні😻", "Красууняяя 😍", "Ваууу як красиво 😍😘", "Париж і Ти це щось неймовірне♥️😻", "Перед вами людина, яка вміє цілувати пальці краще всіх на світі🙃", "Мімішність цього фото зашкалює 😘😘😘👍Надя ти чудова 🔥🔥🔥😘", "Наша улюблена француженка😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.