Травневі свята - це сонце і зелень, це своєрідний перший великий крок до літа, коли все навколо зацвіло, а вітер вже теплий - можна гуляти в легкому одязі в парках і годувати качок з дітьми. Про це “Знай.uа” поділилася відома українська співачка Слава Камінська. Солістка групи “НеАнгели” розповіла про підготовку до Великодня та як в її родині проводять травневі свята.

Зірка зізналася, що з чоловіком, відомим українським пластичним хірургом Едгаром Камінським, намагається прищеплювати дітям українські традиції.

“З появою Леона та Лаури всі підготовчі процеси перетворюються на справжній перфоманс. Писанки, крашанки, різнокольорові паски… Всі мої “домашні” - активні учасники підготовки. Ми з чоловіком з дитинства показуємо дітям всі традиції та ритуали нашої сім'ї. В церкву теж ходимо разом, кожен зі своїм кошиком”, - зазначила артистка.

Слава Камінська з чоловіком і дітьми

Слава розповіла, що на Великдень завжди випікає знамениті італійські ласощі - панеттоне, який називають італійською паскою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

“Готую італійський панеттоне з цукатами або шоколадом. А краще, щоб 2 в 1. В інтернеті маса рецептів, я кожен раз боюсь упустити якийсь з етапів і гуглю заново. Було б у мене більше вільного часу – я б готувала панеттоне просто до чаю, без приводу”, - зізналася співачка.

Слава Камінська з дітьми

Слава нагадала, що панеттоне - це традиційне блюдо в Італії на Великдень чи Різдво.

“Весь рецепт описувати довго, просто раджу хоч раз в житті спробувати приготувати самостійно, а ще краще – обов'язково спробувати панеттоне “у сезон” в Італії.

За словами Камінської, на великодньому столі її сім'ї завжди є запечене м'ясо.

“Це своєрідна пам'ять з дитинства. Є кілька фірмових рецептів, навіть не пам'ятаю, де їх вичитала, але рецептуру з року в рік практично не міняю. А взагалі, спеціалізуюся, напевно, з десертів. Процес приготування фірмового тірамісу досі тримається в топі мого инстаграма”, - додала співачка.

Слава Камінська з чоловіком

Вона зізналася, що відпочивати на травневі рідко доводиться.

“Ви ж знаєте, що у звичайних людей вихідні - у артистів робота. В цьому році буде кілька вільних дат, які я планую провести з дітьми, можливо, поїхати на природу, якщо погода дозволить. Все-таки традиційні “травневі” в Україні - це на природі в колі родини або друзів”, - підсумувала солістка “НеАнгелів”.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська справила фурор новим образом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Слава Камінська дала жорстку відсіч хейтерам.

Також "Знай.uа" писав, що Слава Камінська захопила мережу пляжним фото.