Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що став гостем Весняного балу від журналу Viva.

Так, на фотографіях, які з'явилися в записі грузинського холостяка, він постав на огляд публіки в стильному чорному костюмі, з блакитною сорочкою без краватки. Свій образ Іраклі доповнив помаранчевою хустинкою в кишені піджака і такого ж кольору кросівками. На знімках, які з'явилися на сторінці шоумена, він позує і сам, і в компанії різних людей.

Так, наприклад, Іраклі з'явився на фото з відомим телеведучим Володимиром Остапчуком, який, до речі, кривляється на камеру. Також Макацарія засвітився в компанії різних жінок, серед яких і загадкова блондинка, з якою холостяк відвідав недавні українські премії "Золота Жар-Птиця" і "Золота Дзиґа".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до фотографій Іраклі Макацарія розповів про Весняний бал журналу Viva. "Вчора відбувся Весняний Viva Бал, який, як завжди, пройшов на найвищому рівні. Було дуже круто насолодитися цим атмосферним вечором на даху, звідки відкривався прекрасний вид на Київ. Такі вечори дуже надихають, я був дуже радий побачити всіх своїх друзів і знайомих", - розповів музикант. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від стильного образу холостяка і засипають його компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.