Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але цього разу епатажна артистка вирішила відійти від образу спокусниці і вбралася в просту жінку, яка вигулює собаку. Для цієї прогулянки Анна Сєдокова одягла спортивний лук, що складається з яскраво-червоних штанів і об'ємної толстовки оверсайз з капюшоном на голові. Свій образ артистка завершила такими ж яскравими червоними кросівками. Її волосся розпущене і визирає з-під капюшона, а на її обличчі круглі темні окуляри. Однією рукою Анна Сєдокова гладить велику собаку, яка сидить біля її ніг.

У підписі до фото Седокова написала: "Ви ж знаєте, як я люблю собак. Не раз розповідала про тих, хто опинився в притулку. Але сьогодні мова не про них. 27 квітня з 11.00 до 19.00 Комітет ветеринарії міста Москви вперше проводить акцію до міжнародного дня собак-поводирів. Якщо побачите яскраві намети з назвою акції «День собак-поводирів» на ВДНГ, в Сокольниках, Парку Горького, на Манежній і на Трубній площі, Тверському бульварі і біля "Атріуму", то знайте – там можна познайомитися з цими прекрасними тваринами. Вони допомагають сліпим людям жити повноцінним життям і оберігають їх від травм.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До речі, як вони це роблять, можна відчути на собі. У наметах працюватиме спеціальний майданчик з перешкодами, пройти які можна у світлонепроникній масці з допомогою собаки-поводиря. Без милоти теж не обійдеться – організатори обіцяють привезти цуценят різних порід, яких тільки починають дресирувати. А якщо у вас вже є собака, можна безкоштовно проконсультуватися з ветеринаром".

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".