Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує на сцені в дивному образі.

На відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дещо дивному образі. Відомо, що артистка відображена на сцені в Берліні, де дає свій концерт в рамках весняного туру. На сцену вона вийшла буквально, закутавшись у пір'я. На ній відверте боді і пір'яна шуба, яка робить співачку схожою на ведмедя, як помітили в мережі. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж.

У підписі до відео Ані Лорак подякувала німецьку столицю за теплий прийом. "Thank you #Berlin! Спасибі за теплий прийом. Ми починаємо наш тур. #тур2019 #шоудива #diva #germany", - написала артистка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Було просто супер! Мурашки по шкірі, атмосфера свята, танці, вбрання окрема тема. Видно, що готувалися! Берлін зустрів добре", "Як завжди, неймовірна атмосфера діється на вашому шоу", "Браво! Кароліна, як завжди, найкраща! Неможливо не захоплюватися Вашим голосом, красою і характером", "Знову – ця лахудра в труселях! Позорище старе!", "Як завжди, нереально", "Це що ще за берлінський білий ведмідь?", - пишуть в коментарях до відео.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.