Син американської актриси Кім Кардашьян і репера Каньє Уеста страждає від алергії на траву. Про це повідомляє Metro.

За словами матері Кардашьян Кріс Дженнер, під час прогулянки її 3-річний онук ледь не помер. Він грав на траві і різко почав задихатися.

Зіркова пара відразу звернулася до медиків. Дитину госпіталізували у реанімацію одного з госпіталів в Лос-Анджелесі. Лікарі діагностували складну форму алергії, яка викликає набряк в горлі.

"Мого маленького онука доставили в клініку в Палм-Спрінгс. Ми опинилися в реанімації, але все обійшлося", - сказала Дженнер.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також вона додала, що така реакція організму на подразники може бути у них сімейною. Колиасьсин її другої дочки Кортні Кардашян потрапив у лікарню після того, як з'їв арахісове масло. Тоді дитина також ледь не задихнувся.

Сама Кардашьян відмовляється коментувати ситуацію.

Нагадаємо, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість показала, як проводить вільний час її старша дочка Норт, якій нещодавно виповнилося 5 років. Так, дівчинка вирішила скопіювати "зміїний" стиль мами, вбравшись в яскраво-рожеве плаття з анімалістичним принтом і позичивши у Кім чоботи, які їй явно великі. На останньому фото можна помітити, як сильно засмутилася малятко, коли зрозуміла, що в такому взутті їй не можна на вулицю.

Зазначимо, зовсім недавно вийшов новий номер глянцевого журналу WWD про моду і красу. Публіка була шокована, коли на обкладинці красувалася не знаменитість шоубізу, фотомодель або співачка, а старша дочка Кардашьянов.

"Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади..