MARUV в Instagram-stories показала фанатам довге сіре волосся закритий сценічний лук. Співачка повністю змінила образ для концерту, який вона дала в столиці Росії. Фани під анонсом майбутнього концерту засипали співачку компліментами.

Фотографії з концерту, на яких вона зображена з довгим сірими волоссям, в латексному чорному комбінезоні, який закриває все тіло, чорних латексних ботфортах, плаття-сітці зі стразами і чорних окулярах. Образ кардинально інший, ніж ті, в яких Анна Корсун виступала досі. Новий костюм приховує оголене грішне тіло артистки, також істотно відрізняється зачіска співачки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанати під публікацією артистки з анонсом майбутнього концерту 27 квітня масово описують свої враження від побаченого:

"Вчора ви були просто неймовірною. Спасибі!!!!", "Марув, Ви просто бомба, Україна повинна пишатися Вами)", "Вам дуже йде довге волосся, ну правда", "Мавруша – ти супер!", "Коли в Новосибірськ?", "Говорила, що можуть приїхати всі бажаючі. А виявляється, потрібен квиток і взагалі потрібна реєстрація".

Деякі прихильники піднесли тему недавніх скандалів з крадіжками в МАУ: "чекаємо нових матів на МАУ! З нетерпінням! Весело проводжають в Росію і зустрічають звідти НАШІ!".

MARUV жорстко розкритикувала авіакомпанію МАУ за халатність працівників, коли із її валізи витягнули біжутерію, прийнявши її за діаманти.

Багато поцікавилися, коли артистка повернеться з концертами по Україні.

Нагадаємо, скандал MARUV з МАУ отримав несподіваний поворот: "Скільки, бл**ь, можна?!"

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо вже офіційно, що українська артистка Вєрка Сердючка таки виступить на конкурсі "Євробачення-2019".

Також Знай.uа писав, вокалістка популярної української групи Freedom Jazz стала мамою. Радісною новиною солістки колективу поділилися в Facebook.