Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких сірих джинсах і чорній футболці з оригінальним принтом, поверх якої накинув світлу спортивну курточку. На ногах у нього чорно-білі кросівки, а на голові чорна кепка, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

Потап зображений як під час ходьби, він ніби кудись біжить. За спиною артиста зелений паркан і гарне квітуче дерево, чи то вишня, чи то яблуня. У підписі до фотографії Олексій Потапенко залишив один хештег #тольковперед, а ось геолокації до знімка немає, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, де було зроблено це яскраве весняне фото. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фолловери засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Потап ніколи не відступає, тільки вперед", "Тільки вперед і не здаватися!", "Зеленський у своїх роликах кудись йшов. Потап, а Ви куди? У міністри?", "Яскравий і красивий", "Господи, це ж треба так схуднути. Щоб впізнати, довелося збільшувати фото. Вражена і по-доброму заздрю", "Худенький такий", "Такий схудлий, не впізнати!", "Назад шляху немає", "Такий стрункий", "Прикольний такий", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.