Британський актор Кіт Харрінгтон, який зіграв роль Джона Сноу в популярному телесеріалі "Гра престолів", організував абсолютно незвичайну екскурсію по костюмерній знаменитого кінопроекту і відкрив всім його шанувальникам секрети кіноісторії і таємниці, які далеко не кожному відомі. Всі фанати стрічки були вражені масштабністю та різноманітністю реквізиту стрічки.

Кит Харрінгтон

Кіт Харрінгтон відвідав програму "60 хвилин" з Андерсоном Купером. У ході зйомок актор продемонстрував ведучому костюмерну "Гри престолів", яка зберігає в собі всю бутафорію, що складається з черепів, ляльок, зброї і костюмів, задіяних у всіх сезонах відомої кіноісторії. Крім того, Харрінгтон показав і знамените біле хутряне пальто Дейенеріс Таргарієн, а також мантію Джона Сноу, яку зробили з килимів IKEA. Опинилися в списку експонатів частини драконів і голова Старка, яку зберігають в чорному пластиковому пакеті. Андерсон Купер із задоволенням приміряв при проведенні екскурсії каску і спробував помахати мечами. Ведучий зазначив, що був дуже вражений тим, що йому видався шанс доторкнутися до кіноісторії, яка заволоділа серцями мільйонів глядачів. Купер зазначив, що тепер він розуміє, що зробило "Гру престолів" такою разюче потужною і як з'являються герої, що викликають часом настільки суперечливі емоції — від захоплення до ненависті.

Актори серіалу

Варто нагадати, що нещодавно вийшла в прокат фінальна частина "Гри престолів". Показ 8 сезону стартував 14 квітня. По його завершенню автори картини збираються зняти документальний фільм про те, як знімався серіал. Проект, як раніше повідомлялося, планують назвати "Гра престолів: останній дозор".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зйомки "Ігри престолів" завершилися ще в липні минулого року. Культові актори серіалу хоча і жалкують, що нових сезонів більше не буде, але з теплотою згадують веселі історії зі зйомок.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фанати помітили на плакаті нового, 9 сезону легендарного серіалу, на якому зображений Король ночі, що йде за черепами, цікаву деталь. І ця деталь, натяк від творців серіалу, видала, хто з улюблених персонажів помре.

Також "Знай.uа" писав, що британська актриса Мейсі Вільямс, зірка серіалу "Гра престолів", яка зіграла Ар'єв ю Старк, вперше за весь час існування серіалу показала себе у всій красі. Знаменитість взяла участь в еротичній сцені.