Час невблаганно мчить вперед і вже 2 травня улюбленець мільйонів - футболіст Девід Бекхем - відсвяткує своє 44-річчя. Не так давно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram лондонський красень опублікував фото, на якому постав перед своїми поклонникив в вельми сумному образі: беззубим і лисіючим.

Девід Бекхем

Це фото футболіст дістав з архівів 1998 року коли одне з британських видань спробувало спрогнозувати, як буде виглядати Бекхем в 2020 році, у свої 45 років. Девід вирішив посміятись над собою і виклав фото з підписом: "Світле майбутнє. Мабуть так я буду виглядати в 2020-му. Яка ти щасливиця, Вікторія Бекхем". Саме так спортсмен звернувся до своєї дружини, відмітивши її на фото.

Однозначно можна стверджувати, що Девід Бекхем все ще залишається одним з найпривабливіших чоловіків, але у нього є цілий рік, щоб відповідати очікуванням британських таблоїдів 98 року, що відзначили і його шанувальники, залишаючи жартівливі коментарі:
"Здається, 2019-й рік стане для Бекхема важким", "Може, у нього скоро закінчиться стоматологічна страховка?"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Девід Бекхем
Девід Бекхем

Сама ж Вікторія вже перетнула кордон 45-річчя ще 17 квітня цього року і не особливо переживає з цього приводу. Адже поки красень Девід веде майже холостяцький спосіб життя в Майамі, де займається своїм клубом, Вікторія зайнята вихованням дітей і при цьому примудряеться ввести насичене та активне життя успішної бізнес-леді.

Нагадаємо, у Лос-Анджелесі встановили пам'ятник зірковому футболістові Девіду Бекхему.

Як раніше повідомляв Знай.uа, названий найпопулярніший спортсмен світу.

Як писав портал Знай.uа, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.