Знаменитий танцюрист і хореограф Влад Яма, хоча щасливо одружений і є зразковим батьком, не втрачає слави секс-символу. Більш того, він постійно підігріває це реноме. Так, нещодавно Яма здивував фанаток напівоголеним фото в танці, яке виклав на своїй сторінці в Instagram. На фото і коментарі до нього звернув увагу видання Політека.

На ньому Влад зображений під час танцю, при цьому він вже без футболки і красномовно тримається за ремінь брюк, явно збираючись зняти і їх. Шанувальники помітивши це фото танцюриста прийшли в захват від м'язистого торсу Влада. А також багато звернули свою увагу на красномовні подряпини на його спині.

Влад Яма

Але помітили фанатки не тільки прекрасну форму артиста і його сталеві м'язи, але і ще якусь пікантну деталь: спину Влада "укращает" яскрава не то подряпина, то не слід від БДСМ-батоги. Природно, в коментарях почався справжній пожежа на цю тему. "Що на спині?" "Хто побив?", "Владик, ти вогонь!" - пишуть шанувальниці. Але Яма не поспішає відповідати на ці провокаційні питання - зоряна життя, вона інша. І у знаменитостей, мабуть, є важливіші справи - ставити новий танець, або ... нові подряпини.

«Спортивний стиль!», «Культурист💪💪💪», «Сильно, одначе 😍😍🔥💫😊», «А що зі спиною? Хто побив?))», «Що через подряпини на спині?))», «Ну це виразно пожежа 🔥🔥🔥👍», «Круто! Нагадує Брюса Лі. Тільки подряпини не з тієї сторони…💪👊», «Приїжджайте в Америку і складіть гідну конкуренцію шоу супер Майк🙌😉😉💪», «Вау😍Ось це Красунчик👍👍👍», «Майже як Ван Дамм.».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще