Колишня дружина актора Джонні Деппа Ембер Херд абсолютно не сумує за зруйнованими стосунками. Навпаки, вона активно відвідує світські заходи, ще й у досить відвертих вбраннях. Так, красуню Ембер помітили на щорічній премії Vital Voices Global Leadership у Вашингтоні в симпатичному вбранні - вона блищала в помаранчевій сукні з відкритими плечима.

Ембер Херд

До речі, за чутками, сам Депп збирається одружитися на 20-річній росіянці Поліні Глен.

Ембер ж прийшла на премію, яку вручають жінкам за заслуги в галузі прав людини. Молода і прекрасна, 33-річна Ембер показала світові, кого втратив Депп. Голлівудський красень може піднімати щелепу з підлоги і вирушати назад до молоденької коханки, яка, порівняно зі спекотною Ембер - просто сіра миша.

Раніше повідомлялося, що 55-річний Джонні зажадав відшкодування збитку в розмірі $50 мільйонів за статтю, написану його екс-дружиною, де вона називає себе "жертвою домашнього насильства".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Актриса розповіла, що її колишній чоловік дуже часто заважав наркотики з алкоголем, а коли додавав в цю пекельну суміш ще й таблетки, виписані за рецептом, то майже завжди зривався.

Джонні Депп та Ембер Херд
Джонні Депп та Ембер Херд

32-річна Ембер стверджує, що наркотики та спиртні напої перетворювали Деппа в іншої людини, "неадекватного і схильного до насильства".

Актриса скаржиться, що життя з Джонні була для неї мукою, адже він штовхався, бив, душив, тягав за волосся і плювався в неї. Одного разу, прийнявши вісім таблеток екстазі, актор не спав три доби і весь час мучив її.

Ембер Херд
Ембер Херд

Нагадаємо, колишня дружина Джоні Деппа розповіла нові подробиці про знущання з боку свого зіркового чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Джонні Депп звинуватив Ембер Херд брудних справах.

Знай.uа писав, Ванесса Параді зняла кліп про київ.