Завтра настане Христове Воскресіння, а це значить, що настав час пекти паски, фарбувати яйця і збирати всю сім'ю до столу. Українські співачки, співаки, актори, ведучі та інші знаменитості активно готуються зустрічати Великдень цього року, пише Clutch.

Очолює список хазяєчок популярна артистка Оля Полякова. Цього разу вона вразила користувачів мережі своїм рецептом смачних і красивих пасочок. Повне відео з підготовкою до святкування знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Микола Тищенко також вразив своїх підписчиків вишуканими прикрасами на верхівці виробу. Микола як справжній шеф подбав не тільки про вміст, але також про зовнішній вигляд. В публікації можна побачити і кролика у білому шоколаді і солодкі перепелині яйця. Для шанувальників ягід і фруктів Тищенко підготував частування з малиною та полуницею.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оксана Марченко, українська телеведуча і дружина відомого олігарха, продемонструвала шанувальникам, як прикрасила будинок. В очі кидається те, що декору Оксана приділила дійсно багато часу і сил. Кімнату прикрасило великоднє дерево, яке телеведуча зробила своїми руками. Два плюшевих зайця стали доречним доповненням до загальної картини.

Леся Нікітюк про все подумала ще напередодні і сьогодні не витрачає часу на кухонні турботи, ні на походи по магазину в пошуках куличика. Як зазначила сама Никитюк: "У мене є свої яйця, тому що я їх вчора пофарбувала".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після 40 днів суворого посту хочеться спробувати все. Однак лікарі радять виходити з посту дуже обережно, адже організм може отримати величезний стрес.

Як повідомляв портал "Знай.uа": банки в травні не працюватимуть два дні. Ще один робочий день перенесуть через святкування Пасхи. Як стало відомо, вихідними будуть 29 і 30 квітня після Великодня, а також 1 травня (День праці) і 9 травня (День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні).

Також "Знай.uа" писав, що на Великдень дощі пройдуть по західній Україні, а також у північній частині. При цьому на решті території країни переважатиме суха погода, хіба що до кінця дня 28 квітня у Харківській та Луганській області очікуються невеликі дощі з грозами.