Дочка знаменитої примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте відзначилася грубою витівкою в мережі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, співачка "послала" фанатку, яка у нецензурій формі написала, що перепетії у сім'ї Пугачової вже всім набридли. Зокрема, через галас навколо 70-річчя примадонни.

Орбакайте на особистій сторінці в одній із соціальних мереж показа спільний знімок з Пугачовою, проте одна із підписниць прокоментувала кадр лайливим висловом. У свою чергу Орбакайте відповіла середнім пальцем.

Орбакайте і Пугачова
Орбакайте і Пугачова

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ніколи не думали, що ви вже всім остои***енили?" — звернулася до співачки фанатка, спровокувавши доньку примадонни на різку відповідь.

Проте скандальна витівка артистів знітила багатьох прихильників. Одні доволі гостро відреагували на інцидент, зазначиви, що співачка їх дуже розчарувала. Інші ж стали на захист Крістіни та Алли, накинувшись на озлоблену прихильницю.

"Від Крістіни не очікувала таких жестів. Розчарована... Красива жінка, і така вульгарщина", — обурилися шанувальники.

"Мадам, ви з глузду з'їхали? Показали свою тупість. Дожила до 50, а розуму немає. Крістіно, ви гідно відповіли на такі образи!" — захистили артистку інші.

Нагадаємо, що вбивство в елітному підмосковному селищі Орєхово-Зуєво, яке шокувало громадськість своєю жорстокістю, набуло широкого розголосу в ЗМІ. На цю криваву історію звернув увагу і відомий російський комік Максим Галкін.

Як повідомляв "Знай.ua", скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, записавши чергову пісню у свого кращого друга Міши. Так, артистка зізналася, що композицію для неї написав Олексій Малахов, який раніше працював з такими зірками, як Філіп Кіркоров, Алла Пугачова і Микола Басков.

Також "Знай.ua" писав, що примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників. На чорно-білому фото, де молода артистка в темних окулярах млосно тримає курильний мундштук, її зовсім не впізнати.

Порошенко - партнер Путіна - програв вибори, Росія змінює стратегію. Семенченко