Інтерес шанувальників до особистого життя Маші Єфросиніної не згасає. І хоча телеведуча регулярно ділиться фотографіями та історіями про чоловіка і дітей, її життя викликає масу цікавості і питань в українців. Так, один із останніх постів на сторінці провідної ведучої в Instagram, присвячений дочці Нані, викликав особливий інтерес.

"Сьогодні День Дочки! Цей чудовий свято потрібно відзначити хоча б тому, що дочка - це і є подарунок долі! Назавжди! Тому вітаю усіх своїх жінок тут у мене в подписчицах! Ви самі є дочками, і деякі з вас виховують дівчаток! Це відповідально, нелегко і дуже важливо для майбутніх поколінь!", - підписала пост Єфросиніна і поділилася з підписниками основами виховання своєї дочки Нани.

Знаменитість повідомила, що по-перше, татова тактильність - вони переконані, що на підсвідомому рівні фундамент ставлення до чоловіків закладається батьком і всіма формами прояву його уваги!

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Тому, дорогі татусі, обіймайте своїх дівчаток, цілуйте частіше, гладьте по голові, кажіть, що любите їх!", - звернулась Єфросиніна до українців.

По-друге - це мама-подружка!

"З тих пір, як я навчилася стримувати свої повчальні інтонації і нескінченне нав'язування своєї думки, наші стосунки з дочкою стали теплішими. Тепер я даю пораду, тільки попередньо запитавши її, чи потрібно їй!", - розмірковує знаменитість.

І на завершення додає, що дочок просто треба відчувати і любити! І з такою тезою неможливо не погодитись, бо це є істина, діти як ніхто відчувають відношення до себе.

Нагадаємо, Єфросиніна вразила молодою мамою: ох вже ця генетика, одне обличчя.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.