45-річна дружина всесвітньо відомого футболіста Девіда Бекхема - Вікторія Бекхем не тільки талановита співачка і обддарований дизайнер, а ще й непогана танцівниця. Вікторія знаходить час не лише для сім'ї, роботи і саморозвитку, але і для вдосконалення своїх навичок. Цим поділився її молодший син Круз Бекхем на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео Вікторія Бекхем з'явилася перед шанувальниками на пуантах, в чорних шкіряних щтанах з червоним поясом і білій футболці. Співачка і дизайнер впевнено танцює і балансує в атрибуті балерини, а в кінці відео променисто посміхається. Шанувальники в коментарях відзначають, що давно не бачили дівчину усміхненою. Сама Бекхем на цей рахунок колись відповідала, що мода вкрала у неї усмішку. Мабуть, натякаючи на те, що на подіумі манекенницям негоже посміхатися.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Варто відзначити, що Вікторія закінчила хореографічне училище ще в далекому 1991 році, але на відео постала дуже граціозною танцівницею, яка здійснює елегантні рухи. Пост за нетривалий час зібрав вже понад 700 тисяч переглядів і понад 600 коментарів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарії підписників Бекхема-молодшого розсипалися в похвалі:

"О, мій Бог, посмішка твоєї мами така мила! Попроси її більше посміхатися", "Я на мить подумав, що це ти", "Її посмішка - це так мило", "Вперше побачив її посмішку", "Фантастично", "Її усмішка дійсно мила", "Королева Вікторія", "Хто це танцював?", "Так неймовірно бачити її посмішку".

Нагадаємо, відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів зворушливими фото в Instagram. Девід приміряв оленячі роги, після чого привітав дядечка Елтона Джона, а потім почав розрізати святкову індичку.

Раніше Знай.ua повідомляв, Вікторія Бекхем з'явилася на людях без любовного татуювання на івриті, переклад якого був: "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові"

Також портал Знай.ua писав, днями в маєток Вікторії і Девіда Бекхем в графстві Оксфордшир знову була зафіксована спроба пограбування.