На щастя шанувальників відомого українського співака Івана Дорна на YouTube-каналі виконавця з'явився 12-хвилинний кліп на пісню "Во сне". Відомо, що режисером і сценаристом короткометражки виступив Максим Шишкін.

Цікаво, що зав'язка кліпу, згідно з описом, наступна: "Робін Дорн Гуд і його напарник вирішуються на небезпечну операцію, яка може стати для них фатальною". Відео по суті складається з двох частин: у першій Дорн з напарником обмінюють валізу грошей на валізу вінілових пластинок (одночасно їх через прихований на тілі Дорна мікрофон прослуховують казахи-спецагенти), а другий — Дорн п'ять хвилин слухає пісню "Уві сні". На цьому відео закінчується.

Іван Дорн
Іван Дорн

Проте до кліпу є ще окремий фінал, який викладено на іншому ютуб-каналі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники співака оцінили такий нестандартний підхід до виробництва кліпів: "Пацани - генії, що ще сказати?", "Шедеврально. Ваня, твій стиль в кожному звуці "," Іван, раніше я ставилася до тебе як до звичайного попсового чувака. Як же я помилялася. Все, що ти робиш, це просто капець! Музика, тексти, хореографія. Ти робиш дуже якісні речі "," Коли почала лунати музика - відразу мурашки по шкірі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецький рок-гурт Rammstein, який не так давно наробив галасу на весь світ з історичним кліпом Deutschland, випустив і презентував не менш скандальний відеоряд на пісню Radio, де німкені займаються сексом з приймачами, моляться на радіо і виховують радіо в якості своїх дітей. Чорно-білий кліп в стилі "ретро" з глибоким соціальним підтекстом, де Ліндеманн нафарбувався і виконав новий сингл.

Нагадаємо, Пінк зупинила концерт і спустилася зі сцени через дівчину з плакатом.

Як повідомляв Знай.uа Настя Каменських полоскотала нерви фанатів новим фото: справжня богиня.

Також Знай.uа писав, красуня Каменських поділилася з фанатами найдорожчим, такою її ще ніхто не бачив: фото.