Відома українська співачка Анастасія Каменських продовжує вражати публіку своїми новими фото і відео.

Про це повідмляють ЗМІ,

Настя Каменський, або NK зовсім нещодавно презентувала шанувальникам нову пісню українською мовою "Обіцяю". Вона перетворила музичний ролик в справжній культурний проект. Відомо, що режисерами нового кліпу виступив Денис Маноха і Максим Шелковиков.

Після виходу кліпу Каменський відразу ж почала радувати фанатів яскравими кадрами зі зйомок на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Цього разу на опублікованих кадрах Каменських постала у доволі незвичному образі. Адже за сюжетом відеокліпу Каменський приміряла образи дев'яти жінок, зображених на картинах легенларних художників.

Відзначимо, що в ролику відтворюються картини, які є шедеврами світового мистецтва. Настя постає перед шанувальниками в образі Мона Лізи, Фріди Кало, Олімпії з картини Мане, уособлює Дівчину з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, одну з богинь любові і радості з картини “Весна”, богиню Венеру з роботи Боттічеллі.

Нагадаємо, на новому фото Настя Каменських порадувала фанатів стильним образом. На ній була одягнена модна спідниця - "олівець" леопардового забарвлення і пухнастий топ бірюзового кольору. В такому "гавайському" образі Настя Каменських знялася для обкладинки українського журналу.

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Потапенко підкорив шанувальників новою фотографією сина на своїй сторінці в Instagram. Попоулярний і відомий продюсер і виконавець Олексій Потапенко, якого підозрюють у романі з українською поп-дівою Настею Каменських, показав унікальний знімок сина.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських активно веде сторінку в Instagram, на якій ділиться з фанатами знімками та відео зі свого повсякденного життя, виступів. Українська виконавиця, яка нині виступає під творчим псевдонімом NK, не припиняє записувати нові пісні та кліпи. Зокрема, нещодавно співачка презентувала нову україномовну пісню "Обіцяю".

За мовний закон голосували депутати, яким довіряє 4% населення - Пальчевський