Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала кумедне фото зі зйомок нового "мамського" шоу, ведучою якого стала молода матуся Регіна.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в стильному вбранні і кумедному образі. Для зйомок програми "Регіна+1", Тодоренко наділа сині джинси з чорним топом, поверх якого накинула яскравий кораловий піджак оверсайз. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж і здивований вираз. Телеведуча спокійно сидить на дивані, поки знімальна група копошиться навколо.

У підписки фото Регіна Тодоренко розповіла про свою роботу: "#робота #регіна+1. Люблю я знімальний процес, коли всі метушаться і бігають, створюючи щось дуже хороше! Що вам найбільше подобається у вашій роботі: процес, результат чи ЗАРПЛАТА? #регинатодоренко #пятницасрегиной", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. Також фанати діляться враженнями про нове шоу Регіни, а інші просто відповідають на її питання.

"Побільше таких фотографій, а то ми вже тебе зовсім втратили на просторах інтернету", "Подобається процес і зарплата", "Процес, але результати після приголомшують", "Якщо класний процес, то неважливо, яка зарплата", "любимо Займатися справою – це здорово! Величезне задоволення, коли ти робиш свою справу з посмішкою", "Регіна, Ви велика розумниця! Успіхів і надалі!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.