Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похизуватися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу відеофрагмент свого інтерв'ю Регіні Тодоренко, на яке прийшла у відвертому вбранні. Як видно, Анна знялася в шоу "П'ятниця з Регіною", яке Тодоренко знімає у себе вдома, тому, що не хоче залишати новонароджену дитину надовго. Так, гості приходять на інтерв'ю до Регіни додому, що і зробила Сєдокова.

У підписі до цього відео Анна Сєдокова розповіла шанувальникам, як пройшло її інтерв'ю з Регіною Тодоренко. "Ой, складно. Я йшла на веселе інтерв'ю, а вийшло душероздираюче. Мою точно. Хоча, я точно цього не хотіла. Образ сильної, успішної і безстрашної хотіла зберігати до кінця, але щось пішло не так. Я не знаю, які ти технології @reginatodorenko використовувала на мені, але, напевно, це вміння слухати і добре серце. Наше інтерв'ю #пятницасрегиной вже в YouTube і у мене по посиланню в шапці профілю і сторіс. Спасибі, що подивилися", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги фоловерів Анни. Інтерв'ю Сєдокової на шоу "П'ятниця з Регіною" почали активно обговорювати в коментарях до публікації артистки. Більшості новий випуск шоу Тодоренко сподобався, а багато нарешті дочекалися інтерв'ю з Сєдоковою, яке вони вже давно випрошували у Регіни.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".