Відома ведуча Леся Нікітюк постійно захоплює шанувальників яскравим зовнішнім виглядом. Зірка ретельно доглядає за своїм зовнішнім виглядом і регулярно робить косметичні процедури. В Instagram на свіжому знімку Леді Ле позує з коханим нюдовим макіяжем в халаті, приклавши до уст троянду.

Її шкіра ніби сяє зсередини, а природний, ніжний макіяж надає обличчю свіжість і підкреслює природну красу Лесі. Навіть манікюр зірки зроблений в її улюблених нюдових тонах.

"Для тих хто цікавиться моїм Makeup! Я люблю макіяж natural..nude! Для цього використовую "візажиста" ну, і косметику", - підписала пост телеведуча, перерахувавши улюблені косметичні продукти.

Варто зазначити, що серед улюблених Makeup-брендів знаменитість назвала: "База Becca, тонак Armani crema nuda або Maestro (fusion makeup maquillage fusion), тіні Charlotte Tilbury, туш Armani "Eyes to kill", коректор CH.T. "Filmstar bronze & Glow", хайлайтер Dior "Nude luminizer" 08.

А про улюблену помаду зазначила, що окремий пост треба, зберігаючи інтригу для більшості своїх шанувальниць завершила допис Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фолловери схвалили мейкап зірки і похвалили її за вміння завжди виглядати просто приголомшливо не тільки в кадрі, але і в житті.

"Леся Іванівна, Вам дуже гарно", "Леся, ти кайф. Я від тебе балдію", "Сама ніжність", "Красива і молода Пані!", "Гарна", "Красива. І без макіяжу", "Надзвичайно красива", "Шикарна", "Леді Ле, ти прекрасна", "Дуже красива ти, дуже", "Що мені подобається, так це те що немає штукатурки, все дуже просто, але красиво, буває таке як намалюють собі лице то і не зрозумієш хто це насправді, чи зірка, чи людина розмальовка, головне підкреслити свою привабливість, а не зробити з себе веселку ", - не стримуючи своїх емоцій коментують допис фолловери.

Нагадаємо, Нікітюк похвалилася спортивними талантами: всім би футболістам такі ноги.