Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Після того, як його діти - Гаррі і Єлизавета - підросли, відео стали наповнені дитячими іграми і сміхом, що дуже тішило його фоловерів. Ось і зараз Галкін поділився відео з життя своїх дітей на сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео Гаррі "лагодить" машину і не дає проїхати Лізі на кареті.

"Гаррі, пропусти мене"- просить дівчинка в рожевій кареті, на що чує відповідь про те, що у нього поломка.

Після чого дівчинка впевнено здає назад, розвертається і їде в іншу сторону, як досвідчений водій, чим захоплювалися і коментатори відео, написавши, що їй вже можна видавати посвідчення водія.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"А чого ти її не пропустив?"- запитує Максим у сина, а той знову повторився, що у нього серйозна поломка в автомобілі, але він її вже усунув, після чого зібрав всі ремонтні інструменти.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Коментарі просто вибухнули від різних думок шанувальників Галкіна:

"Як вона хвацько з механікою", "О, вже зараз можна водійське посвідчення Лизавете видавати!", "Ну все, як я люблю. Хлопчики зі своїми чоловічими поломками, дівчата в рожевому автомобілі.", "Ліза відмінно керує авто", "Як вона вже хвацько водить свою карету", "Вправа "розворот в обмеженому просторі" здана!", "Вважай, вже вміє водити машину", "Гаррі, такий діловий, справжній чоловік, самостійний!", "Той незграбний момент, коли дитина водить краще за багатьох дорослих", "Нічого собі Лізавета рулить! Справжня Леді", " Я в захваті від того , як Ця Дівчинка управляє автомобілем !!!! Задній хід, парковка , повний контроль управління - браво"

Нагадаємо, автор найвідомішого хіта Пугачової заявила про крадіжку композиції: подробиці скандальної історії.

Як повідомляв Знай.uа Лобода кинула Ліндеманна заради одруженого шоумена: у мережу потрапило провокаційне відео.

Також портал Знай.uа писав, Пугачова "наздогнала" Галкіна: дізнатися вік можна тільки за паспортом.